Дмитро Кулеба. Джерело: МЗС України

Яку музику слухає голова МЗС Дмитро Кулеба: цікаве зізнання дипломата

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів про свої музичні вподобання. Одним з найулюбленіших напрямом музики для дипломата є хіп-хоп.

Про це Кулеба повідомив в інтерв'ю Youtube-каналу "Бомбардир". За словами політика, йому подобаються два гурти й вони виконують свої пісні в стилі хіп-хопу. Як виявилося, це "Бумбокс" і "Курган & Агрегат".

Згодом Аміл з гурту "Курган & Агрегат" у соцмережі X відреагував на слова Дмитра Кулеби.

"Уявляю як він летить на міжнародні зустрічі, дивиться у вікно літака і слухає пісню "Кораблі в ставку" або "Дома аух*нно". Дмитро Кулеба, ми теж вас слухаємо, якщо що", — відреагував музикант.

Що відомо про гурти, які слухає Кулеба

Аміл і Раміл Насірови активно волонтерять, а Євген Володченко захищає Україну у складі батальйону спецпідрозділу Kraken.

Андрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс" певний час ніс службу у Краматорську, частина хлопців з його підрозділу — у Бахмуті. Особисто він з іншими патрульними займався евакуацією людей з міст, де ідуть бойові дії: Святогірськ, околиці Слов'янська, Бахмутський напрямок.

Нагадаємо, раніше Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова "воювати лопатами", якщо західні партнери припинять постачати військову допомогу. Також він нагадав, що у Конгресу США "сливає час" щодо ухвалення рішення про нове фінансування для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.01.2024 15:10