Фото: поліція Одеської області

На Одещині обвалився схил на узбережжі: землею засипало 10-річну дитину

У неділю, 6 серпня, на узбережжі у селі Фонтанка Одеської області обвалився схил. Внаслідок чого, загинув 10-річний хлопець.

Про це повідомила прес-служба поліції Одеської області.

"Сьогодні вранці до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Набережній стався зсув обриву, внаслідок чого засипало дитину", — зазначено у повідомленні.

За словами правоохоронців, хлопчик помер до приїзду "швидкої" та рятувальників. На місці події працюють слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, рятувальники, медики.

Наразі триває розбір породи зсуву, аби переконатися, що під ним більше нікого немає. Встановлюються всі обставини події.

обрив в Одесі

Фото: поліція Одеської області

Нагадаємо, у селі Ходосівка Київської області на території комплексу Olympic Village під час купання в ставку потонув десятирічний хлопчикЗа фактом смерті дитини відкрито кримінальне провадження.

Додамо, 4 серпня близько 14:00, до Обухівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про зникнення 16-річної дівчини. Правоохоронці розгорнули рятувальну операцію. За деякий час тіло загиблої дівчини знайшли в покинутій будівлі в місті Кагарлик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.08.2023 11:55