Фото: Нацполіція

На Одещині священник УПЦ МП розбещував власну доньку, — ЗМІ

У Білгород-Дністровському районі Одеської області затримали чоловіка, який розбещував свою неповнолітню доньку. За інформацією журналістів, зловмисником виявився священник однієї з місцевих парафій Української православної церкви Московського патріархату

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Слідство встановило, що 37-річний чоловік вчиняв розпусні дії відносно своєї 14-річної доньки і переконував її нікому не розповідати про "відносини між ними".

"Наразі фігуранту повідомлено про підозру у розбещенні неповнолітньої. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", — йдеться в повідомленні поліції. Правоохоронці зазначили, що чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Видання УНІАН з посиланням на джерелах в правоохоронних органах стверджує, що фігурант справи — священник однієї з місцевих церков УПЦ Московського патріархату. За їхньою інформацією, розпусні дії настоятель сільського храму здійснював нібито тривалий час.

Нагадаємо, Служба безпеки викрила ще одного клірика Української православної церкви Московського патріархату у Черкаській області, який виправдовував вторгнення Росії в Україну та закликав захопити всю територію нашої держави. Поліція встановила, що клірик у спілкуванні з парафіянами та своїми знайомими неодноразово вихваляв вище військово-політичне керівництво РФ і Володимира Путіна. Зловмисник був прихильником нацизму, пропагував ідеї "поновлення" Радянського Союзу та героїзував Кадирова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.07.2023 22:39