Фото: Юрій Афанасьєвський. Джерело – росЗМІ

На окупованій Луганщині підірвали так званого "голову" митниці "ЛНР", — ЗМІ

Так званого "голову" митниці самопроголошеної "ЛНР" Юрія Афанасьєвського підірвали на території тимчасово окупованої Луганської області. Наразі він перебуває у реанімації.

Відповідну інформацію оприлюднили українські ЗМІ з посиланням на джерела в Службі безпеки України. Згідно з наявною інформацією, Афанасьєвського підірвали у власному помешканні. Він отримав численні поранення та перебуває в реанімації у важкому стані.

Варто відзначити, що офіційного підтвердження цієї інформації поки не було.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованих Олешках невідомий безпілотник атакував автомобіль російського пропагандиста. Машина зазнала серйозних ушкоджень, окупаційний блогер отримав легкі поранення.

Нагадаємо, у липні в тимчасово окупованих Олешках на Херсонщині підірвали будинок місцевого колаборанта та гауляйтера Георгія Журавка. За інформацією місцевих медіа, вибух стався за адресою вул. Крилова, 165. Саме там зареєстрована земельна ділянка та нерухомість Журавка.

У червні у тимчасово окупованому місті Сімферополь вибухнув автомобіль Toyota Land Cruiser, який належить помічнику "віце-прем'єра" окупованої території Запорізької області Володимиру Єпіфанову.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 11:55