Скріншот з відео

На польському кордоні викникли проблеми: у ДПСУ звернулись до громадян

Через проведення технічних робіт польською стороною можливий сповільнений рух у пункті пропуску "Шегині". Громадян закликають врахувати це при плануванні свого часу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Звертаємо увагу громадян, які перетинають кордон у пункті пропуску "Шегині". За інформацією, отриманою від польської сторони, через проведення технічних робіт можливий сповільнений рух у пункті пропуску "Шегині", — йдеться у повідомленні прикордонників.

Також, як зазначає прес-служба ДПСУ, відмічається сповільнене оформлення у пункті пропуску "Рава-Руська" та "Угринів".

"Просимо громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону", — додали у ДПСУ.

Зауважимо,  з 00:00 понеділка, 1 липня, польська сторона призупинила пропуск українських вантажних транспортних засобів, що не мають книжки ЄКМТ. Варто наголосити, що книжка ЄКМТ — це багатосторонній дозвіл, який видається перевізнику й надає йому дозвіл вільно працювати та їздити серед 44 країн-учасниць Європейської конференції міністрів транспорту.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою. Вони обговорили актуальні питання міждержавних відносин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.07.2024 22:16