Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Полтавщині під час повітряної тривоги прогриміли вибухи

У четвер, 16 травня, у Миргороді Полтавської області прогриміли вибухи. Це сталось під час оголошення повітряної тривоги у регіоні. 

Про це пише "Суспільне".

Про інцидент у Миргородській громаді повідомили місцеві жителі. Наразі невідомо про наслідки атаки, також не повідомлялось про постраждалих.

Раніше у Повітряних силах попереджали громадян про рух ракети у бік Миргорода. Також у частині областей та в українській столиці було оголошено повітряну тривогу, у тому числі й на Полтавщині.

Нагадаємо, 5 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Полтавській області. Ворог влучив у цивільну інфраструктуру регіону.

Раніше внаслідок російських обстрілів Донецької області 15 травня загинули дві людини. Трагедія сталась у селі Карлівка.

Також 14 травня російські загарбники атакували пожежну частину у Миколаївці, що на Донеччині. Внаслідок ворожого удару не було постраждалих серед особового складу рятувальників.

Варто зазначити, що 16 травня російські окупанти вдарили по території одного з державних вугледобувних підприємств на Донеччині. Внаслідок атаки постраждали шестеро шахтарів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.05.2024 14:31