Фото: соцмережі

На Полтавщині злетів з дороги мікроавтобус із військовими: є загиблий і травмовані

05 ЛИПНЯ 2023 15:14

Поблизу Пирятина Полтавської області 4 липня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса з військовими. Одна людина загинула, ще четверо отримали травми.

Про це повідомив речник теруправління Державного бюро розслідувань Олександр Білка, пише "Суспільне".

Зазначається, що аварія сталася поблизу міста Пирятин зранку 4 липня. Мікроавтобус, у якому перебували військові, з’їхав за межі проїзної частини та перевернувся. Через це загинув один з пасажирів, а ще четверо — отримали травми. Постраждалі нині перебувають у Пирятинській лікарні. Їхній стан стабільний, середньої тяжкості, вони при свідомості. 

Обставини аварії мікроавтобуса біля Пирятина з'ясовує Державне бюро розслідувань.

"Через аварію розпочали досудове розслідування за частиною першою статті 415 Кримінального кодексу України "Порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або загибель потерпілого". Санкція статті — позбавлення волі на строк від двох до п'яти років", — заявив речник.

Нагадаємо, у Кременчуці на Полтавщині сталася смертельна аварія. Водій у стані наркотичного сп'яніння збив на пішохідному переході двох юнаків. Внаслідок ДТП хлопці 2000 та 2008 років народження загинули на місці пригоди. 

Додамо, у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі військового. Легковик на швидкості наїхав на відбійник. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.07.2023 15:14