Фото ілюстративне зі соцмереж

На території всієї України виникли перебої зі світлом: вводяться екстрені відключення через ракетну атаку

Унаслідок ракетної атаки в понеділок, 26 серпня, виникли проблеми з енергопостачанням у багатьох регіонах України. Спочатку з’явилася інформація про перебої зі світлом у Києві й Одесі, а потім і в інших населених пунктах.

Про проблему такого характеру в столиці повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"У декількох районах столиці перебої з енергопостачанням. Як зазначають фахівці, це повʼязано з проблемами в загальноукраїнській енергетичній мережі", — написав він у соцмережах.

Згодом він додав про те, що на правому березі в Києві через відключення світла є перебої з водопостачанням.

В Yasno теж підтвердили, що розпочалися перебої з електрикою. Раніше в пабліках мешканці Києва писали про те, що "блимає світло".

В Одесі також повідомили про перебої з електроенергією. Про це написали мешканці міста в місцевих пабліках.

Згодом стало відомо, що "Укренерго" запровадило графіки аварійних відключень електроенергії для промисловості та населення. Зокрема, об'єкти критичної інфраструктури переходять на генератори.

Раніше Київська міська військова адміністрація повідомила, що в області, на підступах до Києва, працює протиповітряна оборона. Ворожа атака на Україну триває вже понад дві години. Вибухи лунали у низці регіонів — Запоріжжі, Кривому Розі, Кропивницькому, на Вінниччині, на Хмельниччині, у Харкові.

Нагадаємо, що російські окупанти запустили ракети по території України. Зокрема, в Полтавській області зафіксовано влучання в промисловий об’єкт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2024 09:20