Фото: Національна поліція

На трасі Київ-Одеса обвалився міст з вантажівкою: поліціянти звернулись до водіїв

У вівторок, 6 серпня, на трасі "Київ-Одеса" сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажівка здійснила наїзд на пішохідний міст, який обвалився на проїжджу частину. 

Про це у Telegram повідомляє поліція Черкащини.

Наразі на місці ДТП працюють поліціянти, інформація щодо постраждалих уточнюється. Попередньо, міст обвалився на проїжджу частину після наїзду на нього вантажівки.  

"Тимчасово перекритий рух автомобілів в напрямку міста Київ. Поліцейські Управління патрульної поліції в Черкаській області забезпечують рух автомобілів у реверсному режимі", — зазначили працівники поліції.

Правоохоронці також закликали планувати свій маршрут завчасно.

Нагадаємо, 19 липня у Подільському районі Києва сталась масштабна аварія за участю чотирьох транспортних засобів. Внаслідок інциденту стався витік пального на проїжджу частину.

Ще 17 липня у Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та рейсового автобуса. Зіткнулись маршрутний автобус "БАЗ" сполученням "Львів-Вибранівка" та автопоїзд "МАН". Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса.

Також 11 липня рейсовий автобус, що прямував із Кишинева до Києва, зіткнувся з автомобілем. Аварія сталася на трасі R7 у Ришканському районі Молдови. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей — водій легкового автомобіля та його пасажирка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.08.2024 13:54