Фото: соцмережі / ілюстративне

На українського підлітка знову напали у Німеччині: які травми виявили у хлопця

У Німеччині продовжуються напади на українських громадян. Черговий неприємний інцидент трапився у місті Меттман, де на українського підлітка напав невідомий чоловік. У підсумку хлопець отримав тяжкі травми голови.

Про це повідомляє DW

За даними джерела, атака на 15-річного підлітка з України сталася ввечері 10 лютого, коли юнак перебував у турецькому ресторані. Між хлопцем та невідомим чоловіком сталася сварка. 

Що встановила поліція

За даними правоохоронців, невідомий чоловік дозволяв собі ксенофобні висловлювання у бік українця, а згодом ударив 15-річного підлітка по голові невстановленим предметом. Одразу після інциденту зловмисник втік у невідомому напрямку.

Наразі поліції не вдалось встановити особу нападника, але правоохоронці оголосили його у розшук і надали його опис. Свідки зазначають, що нападник може мати польське походження.

Вбивство українського баскетболіста у Німеччині

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко повідомляв, що у Німеччині правоохоронці затримали вбивцю 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова.

Правоохоронці у Німеччині встановили, що вбивству 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова передувала суперечка. За інформацією правоохоронців, ввечері 10 лютого на автобусній зупинці на площі Віллі Брандта в місті Оберхаузен між двома групами молодих людей спалахнула жорстока суперечка. Зокрема, спочатку конфлікт між молодиками спалахнув в автобусі. А по прибуттю на вищезгадану площу суперечка переросла у бійку. Внаслідок інциденту четверо молодих людей отримали серйозні поранення, ймовірно, ножові. Нападники з місця злочину втекли.

Згодом, попри проведену операцію, 17-річний українець від отриманих травм помер у лікарні. Тим часом правоохоронці затримали двох підозрюваних — 15-річного хлопця з Гельзенкірхена та 14-річного з Герне. За даними місцевої поліції, на 15-річного підлітка було видано ордер на арешт через серйозність звинувачень, тоді як 14-річного передали законним опікунам через відсутність достатніх доказів.

Водночас, за даними видання Bild, один з нападників був німцем турецького походження. Він вже відомий поліції за кілька злочинів, пов'язаних із завданням тілесних ушкоджень і пограбуванням. Другий підозрюваний — німець, але вже грецького походження.

Нагадаємо, у Польщі 42-річний українець убив свою 29-річну дружину Юлію та двох маленьких доньок віком 4 та 1,5 року. Після цього жив в одному будинку з мертвими тілами п'ять днів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.02.2024 23:42