Василь Паламарчук. Джерело: Facebook

На війні загинув письменник Василь Паламарчук

У середу, 3 липня, на фронті загинув письменник та юрист з Херсонщини Василь Паламарчук. Його життя обірвалося на 43 році життя.

Про це повідомила прес-служба Олешківської територіальної громади.

"Сьогодні на східному напрямку, під час виконання бойового завдання, загинув наш земляк, військовий, письменник Василь Паламарчук" — коханий чоловік та люблячий батько трьох дітей", — йдеться у повідомленні.

Громада висловила щирі співчуття рідним та близьким Героя.

"Щирі співчуття рідним і близьким! Памʼятаємо всіх Героїв, які поклали своє життя за свободу і незалежність нашої держави!" — зазначили в прес-службі.

Про час та місце поховання не повідомляють.

Що відомо про Василя Паламарчука

Українському письменникові та воїнові було 43 роки. Він був родом з Херсонщини. У Героя залишилась дружина та троє дітей.  

Паламарчук був учасником АТО. Український захисник брав участь у боях за оборону Київщини, визволяв Ірпінь та Бучу. Також Паламарчук воював за Херсоном, згодом служив під Бахмутом.

У листопаді 2023 року українець нагороджений відзнакою головнокомандувача Збройних сил України "Золотий хрест". Паламарчук також був автором книги "Військовий непотріб", де описав будні звичайних військових на війні.

Нагадаємо, нещодавно на фронті в Україні загинув кандидат у майстри спорту з фехтування на шаблях Ростислав Лівач. Йому було 37 років.

Також у червні час боїв на Харківщині героїчно загинув слідчий теруправління Державного бюро розслідувань у Краматорську Тарас Бойчук. Цієї весни захиснику виповнився лише 41 рік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2024 20:30