Фото: Національна поліція України

На Волині дівчина вбила новонародженого сина

У Луцьку Волинської області 18-річну дівчину підозрюють у вбивстві власної дитини. Злочин стався на початку серпня цього року.

Як повідомляє прес-служба Волинської обласної прокуратури, дівчина народила у себе вдома здорового хлопчика.

"Слідство з'ясувало, що пізно увечері 8 серпня 2024 року жінка вдома народила здорового хлопчика та позбавила його життя", — йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування. Так, згідно зі статтею 117 Кримінального кодексу України, за умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини одразу після пологів передбачено покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Раніше, а саме 21 серпня, на Волині чоловік під час конфлікту вбив свого 33-річного сина. Йому загрожує до 10 років тюрми. Інцидент трапився у селі Чевель, що у Старовижівській громаді.

Зазначається, що до приймального відділення лікарні було доставлено 33-річного місцевого мешканця з ножовим пораненням живота. Медики одразу повідомили про це поліцію. На жаль, врятувати чоловіка не вдалося, він помер.

Правоохоронці встановили, що між 60-річним жителем цього ж села та його сином виник конфлікт. Внаслідок цього батько наніс тілесні ушкодження своїй жертві.

Зловмисника затримали за місцем проживання. Наразі йому вже оголошено про підозру (йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Слідчі розв'язують питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. За цей злочин зловмисникові загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині в одному з сіл області 50-річна жінка вбила свого співмешканця. У ході сварки вона завдала чоловікові численних ударів молотком по голові. Через отримані травми чоловік помер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.08.2024 14:57