Фото: Pixabay

На Волині під час комендантської години діятимуть перепустки нового зразка: хто їх отримає

До 1 лютого 2024 року для переміщення територією Волинської області в умовах комендантської години необхідно отримати перепустку нового зразка. Їх надають для фізичних осіб і на спеціальні транспортні засоби.

Про це повідомляє Волинській обласна військова адміністрація.

За даними ОВА, виготовлення бланків перепусток організовує Луцький зональний відділ Військової служби правопорядку на підставі письмової заявки, адресованої начальникові обласної військової адміністрації та комендантові області.

Приймання громадян комендант Волинської області здійснює в приміщенні Луцького зонального відділу ВСП у вівторок та четвер з 15:00 до 18:00.

Хто може отримати перепустки

Перепустки надають для фізичних осіб і на спеціальні транспортні засоби медичної, пожежної, інкасаторської та аварійних служб, а також для транспортних засобів підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів на території Волинської області, волонтерам, які здійснюють транспортування гуманітарної допомоги через Волинську область.

Нагадаємо, голова Національної поліції Іван Вигівський вважає, що через майже два роки після початку повномасштабної війни Росії проти України потреба в комендантській годині все ще зберігається.

Також на Чернігівщині біля кордону посилять контроль за пересуванням цивільних. Ці дії необхідні задля безпеки місцевих жителів. Водночас комендантська година залишиться без змін. Наразі вона триває з 00:00 до 04:00.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.01.2024 13:16