Фото ілюстративне зі соцмереж

На Волині військовозобов'язаний побив працівника ТЦК: йому загрожує п'ять років тюрми

У селищі Шацьк Волинської області військовозобов'язаний напав на працівника територіального центру комплектування. Йому загрожує від трьох до п'яти років в'язниці.

Про це повідомляє Волинський обласний ТЦК та СП.

Там наголосили, що 25 червня в Шацьку військовозобов'язаний громадянин здійснив напад на офіцера групи оповіщення Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП під час виконання ним службових обов'язків.

На цей момент на нападника відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України. Відповідно до цієї статті, напад на службову особу під час виконання ним службових обов'язків є тяжким злочином і карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

"Звертаємось до всіх громадян: махати кулаками потрібно на Сході та Півдні України. Саме там ворог атакує нашу державу і намагається знищити наш народ. Для того, щоб вам не вручили повістку варто обрати підрозділ самому та отримати туди рекомендаційний лист. Збройним силам України потрібні всі спеціальності й ви зможете знайти себе тут", — написали у прес-службі ТЦК.

У територіальному центрі комплектування також нагадали, хто порушує закон — будуть жорстко покарані.

Раніше повідомлялось, що у Волинській області заклади вищої освіти будуть передавати до Територіальних центрів комплектування списки відрахованих студентів, які не виконали умови для зарахування. 

Нагадаємо, у Чернівецькій області чоловік, затриманий за невдалу спробу втекти за кордон, намагався задушити ременем безпеки представника територіального центру комплектування. Інцидент трапився в службовому автомобілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.06.2024 14:53