Фото: соцмережі

Намагався задушити ременем безпеки: на Буковині чоловік напав на представника ТЦК

У Чернівецькій області чоловік, затриманий за невдалу спробу втекти за кордон, намагався задушити ременем безпек представника територіального центру комплектування (ТЦК). Інцидент трапився в службовому автомобілі.

Про це повідомили в прес-службі Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Вказується, що громадянин після невдалої спроби незаконного перетину кордону, був затриманий і переданий працівникам територіального центру комплектування. Чоловіка мали відвезти уточнити дані в військкомат, але дорогою в ТЦК він здійснив напад на військовослужбовців та наніс тілесні ушкодження одному із них. Фігурант здійснив спробу удушення водія ременем безпеки, перебуваючи на задньому сидінні службового автомобіля.

"З метою вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу, для надання медичної допомоги військовослужбовцям — екстрену медичну допомогу. Після цього чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соціальній мережі", — зазначили в ТЦК.

Вказується, що військовослужбовці ТЦК та СП, яких травмував громадянин України, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах. У зв’язку зі станом здоров’я вони переведені до ТЦК та СП.

Нагадаємо, 20 червня поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль — Львів. Оскільки водій не мав військово-облікових документів, то його запросили в Золочівський районний територіальний центр комплектування. Не погоджуючись із таким рішенням, пасажири заблокували трасу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.06.2024 19:25