Фото ілюстративне зі соцмереж

В Одесі водій "протягнув" працівників ТЦК на капоті автомобіля: його розшукує поліція

У четвер, 20 червня, в Приморському районі міста Одеси на блокпосту постраждали двоє представників територіального центру комплектування, які виконували оповіщення цивільного населення. Водій "протягнув" двох військовослужбовців на капоті автомобіля на значну відстань, в результаті чого, один із них отримав травму голови. 

Про це йдеться на Facebook-сторінці Одеського обласного ТЦК та СП. У прес-службі відомства зазначили, що постраждалим військовослужбовцям надано необхідну медичну допомогу, а поліція оголосила розшук невідомого водія. 

"Потерпілі надали свідчення для сприяння швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.
Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює дану ситуацію"
, — йдеться у заяві одеського ТЦК.

У військкоматі нагадали, що особи, які здійснюють протиправні дії щодо українських військових, будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства України.

Нагадаємо, що у Львівській області 17 червня в Яворові напали на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Його вдарили важким предметом у голову. Винуватця одразу ж затримали.

Також повідомлялось, що 20 червня поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль — Львів. Оскільки водій не мав військово-облікових документів, то його запросили в Золочівський районний територіальний центр комплектування. Не погоджуючись із таким рішенням, пасажири заблокували трасу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.06.2024 23:52