Фото ілюстративне зі соцмереж

На Львівщині в ТЦК забрали водія автобуса: пасажири заблокували трасу (відео)

У четвер, 20 червня, поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль — Львів. Оскільки водій не мав військово-облікових документів, то його запросили в Золочівський районний територіальний центр комплектування. Не погоджуючись із таким рішенням, пасажири заблокували трасу.

У соціальних мережах поширюються відео, на якому громадяни блокують рух на трасі H02 поблизу села Струтин через те, що водія забрали ТЦК.

У службі зв’язків із громадськістю Львівського обласного центру комплектування відреагували на цей інцидент. Там підтвердили, що водію вручили повістку на оновлення облікових даних. Після цього повернули його через кількадесят хвилин до його автобуса. Тож автобус продовжив рух.

"У салоні автобуса був ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість продовжити рух, згідно з маршрутом. Однак пасажири чомусь вирішили вийти назовні та на певний час заблокувати трасу", — наголосили в ТЦК.

Військкоми вкотре нагадали, що кожен військовозобов’язаний громадянин повинен носити з собою військово-облікові документи. Відсутність документів є підставою для доставлення громадянина до найближчого ТЦК для з'ясування обставин. Водії маршрутних автобусів жодним чином не можуть бути винятковими у цьому плані.

Нагадаємо, що у Львівській області 17 червня в Яворові напали на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Його вдарили важким предметом у голову. Винуватця одразу ж затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.06.2024 14:19