Фото: Генштаб ЗСУ

На яких напрямках наступає ворожа армія: Генштаб назвав найгарячіші відтинки фронту

Російські загарбники продовжують штурмувати позиції українських військових на багатьох напрямках фронту. Ворог не відмовляється від своїх загарбницьких планів, попри значні втрати.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

У повідомленні зазначається, що Російська Федерація протягом доби завдала 16 ракетних ударів, зокрема по цивільній інфраструктурі міста Хмельницький та населеного пункту Українськ Донецької області. Внаслідок чого є пошкодження житлових будинків та жертви серед цивільного населення. Крім того, ворог завдав чотирьох авіаційних удари та здійснив понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

"Загроза подальших ударів російською федерацією залишається високою по всій території України", — пише Генштаб.

Українські військові повідомляють, що основні зусилля РФ зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Атаки Збройних сил України

Генштаб звітує, що авіація Сил оборони протягом доби завдала чотири удари по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

"Силами оборони протягом поточної доби знищено 2 крилаті ракети "Калібр", — йдеться у повідомленні.

Також Генштаб повідомляє, що підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України водночас уразили один район зосередження живої сили противника.

Раніше повідомлялось, що у Росії недостатньо сил, щоб наступати на північні області України. Нашим бійцям вдалося значно укріпити північний кордон.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2023 18:43