Фото: loda.gov.ua

На Запоріжжі змінили час продажу алкогольних напоїв в магазинах

На Запоріжжі алкогольні напої в магазинах і торговельних мережах дозволили продавати з 08:00 до 22:00. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони області.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

"На території Запорізької міської територіальної громади подовжено час продажу алкогольних напоїв" — йдеться у повідомленні.

У зв'язку зі змінами, відтепер продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв дозволено з 8:00 до 22:00 всім суб’єктам господарювання, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Також цілодобово залишається заборона на  продаж алкогольних напоїв громадянам під час несення служби у правоохоронних органах, ЗСУ, Нацгвардії, теробороні, інших військових формуваннях та особам зі зброєю. 

"Зазначеним наказом заборонено продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям та особам, що мають зовнішні ознаки приналежності до військових формувань (військова форма, зброя, спецзасоби)", — наголосили у прес-службі.

Нагадаємо, на території Вінницької області заборонили продаж алкоголю з 22:00 до 06:00. Наказ набрав чинності з 27 вересня 2023 року і діятиме до закінчення воєнного стану. 

Також час продажу алкогольних напоїв було змінено на Полтавщині. Так, із 17 серпня в магазинах і торговельних мереж алкоголь дозволили продавати з 08:00 до 21:00.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.01.2024 19:25