НАБУ та САП затримали 6 осіб, причетних до розкрадання коштів проекту «Стіна»

09 СЕРПНЯ 2017 11:42

Детективи НАБУ та прокурори САП затримали 6 осіб, причетних до розкрадання коштів проекту «Стіна». Серед затриманих — службові особи Державної прикордонної служби України та підприємств-підрядників.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Національне антикорупційне бюро.

«8 серпня детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали шістьох осіб в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету України, виділених для інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції та Автономної Республіки Крим (так званий проект «Стіна»)», – йдеться у повідомлені.

Нагадуємо, розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету під час реалізації так званого проекту «Стіна» детективи НАБУ здійснюють з березня 2016 року. За версією слідства, внаслідок злочинних дій інтересам держави завдано збитків у розмірі понад 16 млн грн.

Події, 09.08.2017 11:42