Фото: скріншот

Наче у тирі: снайпери розповіли, як нищать окупантів у Бахмуті (відео)

Українські снайпери наче у тирі знищують рашистів. При цьому російські загарбники полишають на полі бою поранених побратимів і навіть не надають їм першої допомоги.

Про це розповіли українські снайпери, передає прес-служба ДПСУ.

"Оборона міста-фортеці внесла свої корективи в роботу снайперів. Вони працюють постійно, знищуючи піхоту вагнерівців. А ті навіть не встигають зрозуміти, що сталося. На своїх і вбитих їм просто начхати. Давлять "м’ясом", — йдеться в повідомленні.

Снайпери зазначили, що працюють у дуже небезпечних умовах, адже мусять відпрацьовувати по ворогу із дуже близької відстані, що не припустима для снайперів.

Нагадаємо, 16 лютого секретар  РНБО Олексій Данілов заявив, що російські загарбники хочуть взяти під контроль Бахмут до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого. 

Проте за прогнозами Інституту вивчення війни (ISW) рашистам навряд чи вдасться захопити Бахмут до річниці повномасштабного вторгнення в Україну — 24 лютого. ЗСУ завадять окупантам отримати бажаний трофей.

Додамо, аналітики ISW вважають, що ЗСУ зможуть почати масштабний контрнаступ протягом наступних кількох місяців. Але це можливо, якщо Захід надасть необхідну військову допомогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2023 09:15