Фото: соцмережі

Нацвідбір на "Євробачення-2024": у "Дії" під час голосування стався збій

У суботу ввечері, 3 лютого, застосунок "Дія" не витримав напливу користувачів після того, як у ньому почалось голосування за переможців Нацвідбору на "Євробачення-2024". За право представляти нашу державу змагаються одинадцять фіналістів.

Про збої у "Дії" повідомляють користувачі застосунку.

Трансляція "Євробачення" розпочалася о 18:00, а сам Нацвідбір можна переглянути на телеканалі "Суспільне Культура", сайті "Суспільне Культура", на Facebook-сторінках Суспільного та "Євробачення Україна", на сайті Євробачення в Україні, у застосунку "Дія". На офіційному YouTube-каналі пісенного конкурсу український фінал Нацвідбору транслюватимуть вперше. 

Ведучими стали фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний голос "Євробачення в Україні" Тімур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак. Бекстейдж вестиме ведуча Анна Тульєва.

За право представляти Україну змагаються одинадцять фіналістів

  • YAKTAK — Lalala
  • INGRET — Keeper
  • NAZVA — Slavic English
  • ANKA — "Палала"
  • Drevo — Endless chain
  • alyona alyona & Jerry Heil — Teresa & Maria
  • MÉLOVIN — DREAMER
  • SKYLERR — Time is running out
  • Ziferblat — Place I Call Home
  • YAGODY — Tsunamia
  • NAHABA — GLASSS

Як і в попередні роки, переможця або переможницю відбору, що представлятиме Україну на Євробаченні-2024, визначать за результатами голосування журі й глядачів. Судитимуть конкурс Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець.

Варто зазначити, що Національний відбір на "Євробачення 2024" транслюється не наживо, а за попереднім записом. 11 учасників виступили 2 лютого, напередодні фіналу, а їхні номери показують 3 лютого. Так вчинили задля того, щоб ефір був безперебійним та безпечним на випадок форс-мажору. Однак голосування та оголошення єврофани побачать в режимі онлайн.

Як проголосувати

У застосунку "Дія" зайдіть у розділ "Сервіси", оберіть "Опитування" та віддавайте свій голос за одного з 11 фіналістів. Взяти участь в опитуванні зможуть всі охочі віком від 14 років. Переможця Нацвідбору та представника України на "Євробаченні-2024" визначать за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%).

Збій у "Дії"

Під час голосування у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2024" в "Дії" почались складнощі з роботою, які оперативно обіцяють виправити.

"Дія" збільшує потужності. Голосування відновиться найближчим часом", — повідомили в компанії.

Користувачі "Дії" повідомляють про збій у застосунку

Нагадаємо, головне пісенне шоу Європи "Євробачення-2024" пройде  у травні цього року у шведському Мальме. Це вже 68-й конкурс, участь у якому візьмуть представники 37 країн.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 03.02.2024 20:57