Фото: ОК "Північ"

Над Дніпропетровщиною збили п'ять ворожих "шахедів": є руйнування

Ввечері 24 грудня над Дніпропетровською областю сили протиповітряної оборони знищили п'ять російських безпілотників. Внаслідок атаки є руйнування.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"П'ять ворожих БпЛА над областю знищили наші захисники з ПвК "Схід" вчора пізно ввечері. По два шахеди збили у Синельниківському та Дніпровському районах. Та ще один — у Павлоградському", — розповів він.

За словами посадовця, у Павлоградському районі уламки пошкодили господарське приміщення та навантажувач зерна. 

Також у Дніпровському районі уламки збитих "шахедів" впали на територію неробочого підприємства. Зайнялася одноповерхова будівля. Пожежу рятувальники приборкали.

Нагадаємо, у неділю ввечері, 24 лютого, російські війська атакували Україну ударними безпілотниками з Півдня. У низці областей було оголошено повітряну тривогу. ППО працювала у Хмельницькій та Дніпропетровській областях, а також у Кропивницькому.

Додамо, вранці, 23 грудня, у Кропивницькому також було гучно під час повітряної тривоги. Пізніше місцева влада повідомила, що в області працювали Сили протиповітряної оборони: над Кропивницьким та Олександрійським районом збили ракети. Внаслідок цього уламками пошкодило дахи будинків, паркани й автомобілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.12.2023 08:22