Фото ілюстративне. Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Руйнування та пошкоджені авто: оприлюднено наслідки атаки на Кропивницький та Кривий Ріг

У суботу, 23 грудня, російські терористи атакували ракетами та ударними безпілотниками Кіровоградську та Дніпропетровську області. Внаслідок ворожих ударів є руйнування та пошкоджене майно.

Про це повідомляють місцеві чиновники.

Так, керівник обласної військової адміністрації Андрій Райкович заявив, що на Кіровоградщині працювали сили ППО: над Кропивницьким та Олександрійським районом збили ракети.

"Уламками пошкодило дахи будинків, паркани й автомобілі. Інформації про постраждалих наразі немає", — йдеться у повідомленні.

Своєю чергою очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про роботу в області протиповітряної оборони. За словами чиновника, сили ППО знищили два безпілотники у Криворізькому районі Дніпропетровщини.

Раніше повідомлялось, що 23 грудня у Кривому Розі та Кропивницькому пролунали вибухи. Військові попереджали про ракетну небезпеку у декількох областях.

Нагадаємо, ввечері 22 грудня російські терористи атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Операція із застосуванням бойових дронів тривала з 18:00 вечора до опівночі. За даними військових, "шахеди" були запущені із районів Балаклава — Крим та Приморсько-Ахтарськ — Російська Федерація. Згідно з даними Повітряних сил, усі дев’ять "шахедів" знищено силами та засобами Повітряних сил та Сил оборони України у межах Одеської та Хмельницької областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 12:47