Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Скільки "шахедів" вдалось знищити під час вечірньої атаки окупантів: зведення Повітряних сил

У п'ятницю ввечері, 22 грудня, російські терористи атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Операція із застосуванням бойових дронів тривала з 18:00 вечора до опівночі.

Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. За даними військових, "шахеди" були запущені із районів Балаклава — Крим та Приморсько-Ахтарськ — Російська Федерація.

"Усі дев’ять "шахедів" знищено силами та засобами Повітряних сил та Сил оборони України у межах Одеської та Хмельницької областей", — йдеться у зведенні Повітряних сил.

Інфографіка Повітряні сили ЗСУ

Раніше повідомлялось, що 22 грудня російські окупанти іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед" атакували Одеську область. Протиповітряна оборона знищила ворожі безпілотники.

Нагадаємо, у ніч на 22 грудня російські окупаційні війська атакували Україну 28-ма ударними безпілотниками типу Shahed з трьох районів — Курськ, Приморсько-Ахтарськ, Чауда (Крим). В результаті бойової роботи збито 24 "шахеди". У Києві уламки ворожих безпілотників упали в Голосіївському, Дарницькому та Соломʼянському районах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 07:01