Скріншот з відео

Напад на співробітників ТЦК із сокирами: постраждалий воював з початку повномасштабного вторгнення

На Буковині двоє чоловіків напали на працівників територіального центру комплектування (ТЦК) із сокирами. Один із постраждалих захищав Україну під час повномасштабного вторгнення Росії.

Відповідне відео у Telegram-каналі оприлюднило Оперативне командування "Захід". На відеоролику боєць розповідає факти про чоловіка з ТЦК, на якого напали з сокирами.

"Бачили відео де чоловік на Ниві збиває працівників ТЦК та потім нападає на них з сокирою? На тому відео Микола, головний сержант другого взводу, другої роти 108 ОГШБ 10 бригади", — йдеться у відео.

Він наголосив, що Микола воював з самого початку широкомасштабного вторгнення, боровся за нашу незалежність та знищував ворогів. 

"По стану здоровʼя перевівся продовжувати службу в ТЦК. І от після складного бойового шляху на нього нападають з сокирою", — додав військовий.

В ОК "Захід" наголосили, що побратим Миколи записав дуже емоційне відео і "українцям потрібно навчитись поважати героїв і захищати героїв".

Напад на працівників ТЦК на Буковині: як це було

На Буковині сталася бійка між двома чоловіками та співробітниками територіального центру комплектування із сокирами. До того ж один із хуліганів наїхав на військового машиною.

Подія трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП "Горлеча". Водій автомобіля "ВАЗ-2121" здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП. Після чого машина зупинилася й один з чоловіків ударив обухом сокири військовослужбовця в передпліччя. Інший хуліган також здійснив удар обухом сокири в плече працівника ТЦК. Військовослужбовець отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

До того ж чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна у транспортному засобі працівників територіального центру комплектування і втекли.

Нагадаємо, на початку лютого у Космачі на Івано-Франківщині близько сотні людей перекрили дорогу і зупиняли автівки, шукаючи в них людей, пов'язаних з працівниками Територіального центру комплектування і соціальної підтримки (військкоматів). У ході самовільних перевірок машин місцеві побили двох жінок та дитину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.03.2024 15:48