Фото: znaj.ua

Нардеп Брагар отримав високу посаду у Раді замість Шуфрича: він пропонував продати собаку за газ

Народний депутат Євген Брагар очолив Комітет з питань свободи слова замість Нестора Шуфрича. Раніше він прославився своєю порадою пенсіонерці "продати собаку елітної породи", щоб оплатити комуналку.

Про це повідомив народний обранець від партії "Голос" Ярослав Железняк. 

"Замість нього (Нестора Шуфрича, — ред.) зараз в.о. голови Комітету свободи слова буде Євген Брагар", — написав він.

Железняк також наголосив, що у цьому Комітеті, окрім самого Брагара, залишається лише один депутат — Сергій Швець. Варто відзначити, що Євген Брагар до цього був першим заступником голови Комітету з питань свободи слова.

Чим "прославився" депутат Брагар

Брагар у першу чергу запам'ятався виступом у 2020 році на одному з ток-шоу своїм зверненням до пенсіонерки, якій порадив "продати собаку елітної породи", щоб заплатити за комунальні послуги.

У 2021 році нардепа Брагара зупинили патрульні, бо запідозрили його у наркотичному сп’янінні. Сам депутат заперечив, що був за кермом під наркотиками, і звинуватив правоохоронців у вимаганні хабаря.

Після цього скандалу Брагару повернули водійське посвідчення, а патрульних покарали. Поліціянтам, які зупинили одіозного нардепа, оголосили догану. Їхнього начальника — командира роти, понизили на посаді.

Нагадаємо, що під час обшуку в народного депутата Нестора Шуфрича виявили заборонену російську символіку та нагороди. СБУ надала журналістам фотографії нардепа, якого підозрюють у державній зраді. Виявляється, він зберігав удома георгіївські стрічки, медалі та кітелі збройних сил Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.09.2023 23:10