Дмитро Кисилевський. Джерело: "Слуга народу"

Нардеп від "Слуги народу" Кисилевський купив ще одну квартиру в Києві

Депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Дмитро Кисилевський купив квартиру у Києві за 1,3 мільйона гривень. В українському парламенті він працює заступником голови Комітету з питань економічного розвитку.

Про купівлю квартири свідчать суттєві зміни в його майновому стані у декларації Дмитра Кисилевського. Зокрема, 12 червня нардеп купив квартиру площею 41 квадратних метрів у Києві за 1 291 867 гривень у ТОВ "Компанія з управління активами "Крістал Ессет Менеджмент".

Декларація Дмитра Кисилевського

Джерело: декларація народного депутата Дмитра Кисилевського

Згідно з декларацією за 2023 рік, Кисилевський володіє 20% квартири у Києві площею 63,2 квадратного метра. Разом із дружиною депутат також має столичну квартиру площею 94,3 квадратного метра.

Також серед нерухомості депутата дві квартири у Києві: площею 40,2 квадратного метра за 482 тисячі гривень і площею 47,6 квадратного метра за 571 тисячу гривень.

Його дружина володіє квартирою у Дніпрі площею 91,5 квадратного метра за півмільйона гривень.

Нагадаємо, що народному депутату Віктору М’ялику 2021 року повідомляли про підозру за ухилення від сплати податків на понад 97 мільйонів гривень. Правоохоронці підозрювали, що він займався підприємницькою діяльністю, не бувши юридичною особою.

Слідство встановило, що підозрюваний 2012 року розпочав будівництво багатоквартирних житлових будинків у Петропавлівській Борщагівці та Софіївській Борщагівці Київської області. Він планував отримати прибуток від подальшого продажу квартир і нежитлових приміщень. При цьому не здійснив реєстрацію як суб'єкт господарської діяльності у формі фізичної особи-підприємця або юридичної особи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.07.2024 14:52