Фото: Facebook Сергія Алєксєєва

Нардепу Алєксєєву, який підозрюється у шахрайстві, обрано запобіжний захід

Народному депутатові від партії "Європейська Солідарність" Сергію Алєксєєву обрано запобіжний захід. Личаківський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі понад два мільйони гривень.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За клопотанням прокурорів Офісу Генерального прокурора, Личаківський районний суд обрав Сергію Алєксєєву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Нардеп очолював підкомітет у Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та здійснюється ДБР. Оперативний супровід — СБУ", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 червня працівники Офісу генерального прокурора оголосили підозру народному депутату України Сергію Алєксєєву. Політика підозрюють у шахрайстві. Правоохоронці встановили, що нардеп шляхом обману заволодів грошовими коштами громадянина Німеччини у розмірі 50 тисяч доларів США.

Наразі йому висунуто підозру за ч. 4 ст. 190 ККУ (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах). Фігуранту загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.07.2023 18:52