Фото: ДСНС України

Наслідки ранкової атаки: у Києві знайдено бойову частину російської ракети Х-101 (фото)

У Святошинському районі Києва сапери знайшли та безпечно вилучили бойову частину російської ракети Х-101, яка не здетонувала під час атаки окупантів по столиці, що відбулася вранці 23 січня.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Telegram-каналі.

Зазначається, що піротехніки Мобільного рятувального центру ДСНС продовжують ліквідацію наслідки обстрілу столиці у Святошинському районі. Зокрема, вони знайшли та безпечно вилучили бойову частину російської ракети Х-101 у Святошинському районі.  

Також за іншою адресою сапери вилучили уламки ракети, що не становили жодної загрози.

Додамо, що внаслідок ранкового ракетного удару в Києві постраждало 22 людини, з них 13 госпіталізовано. Тривають роботи з ліквідації наслідків обстрілів. За даними першого заступника голови Київської міської військової адміністрації Миколи Поворозника, російські терористи запустили на Київ близько 20 ракет. 

Нагадаємо, у Києві внаслідок масованого російського обстрілу, що стався вранці 23 січня, пошкоджено спортивний комплекс "Локомотив", на якому тренувалися діти залізничників та внутрішньо переміщених осіб. У прес-службі "Укрзалізниця" повідомили, що тренування на сьогодні скасовані, але "майбутнє наших дітей так просто зруйнувати не вдасться". Також інформують, що поїзди "Укрзалізниці" у вівторок курсують за розкладом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 14:55