Фото: "Укрзалізниця"

У Києві ракетна атака пошкодила спортивний комплекс "Локомотив" (фото)

У Києві внаслідок масованого російського обстрілу, що стався вранці 23 січня, пошкоджено спортивний комплекс "Локомотив", на якому тренувалися діти залізничників та внутрішньо переміщених осіб. Одна людина дістала поранення.

Про це повідомляє "Укрзалізниця" у Telegram-каналі.

"Щодня на "Локомотиві" тренується понад півтисячі дітей залізничників та з тимчасово переміщених родин, зокрема з Маріуполя, Мелітополя, Херсона… На щастя, у момент події дітей на території комплексу не було", — зазначили в УЗ і додали, що "після завершення рятувальних робіт буде оцінено масштаб пошкоджень спорткомплексу". 

У прес-службі також повідомили, що тренування на сьогодні скасовані, але "майбутнє наших дітей так просто зруйнувати не вдасться". Також інформують, що поїзди "Укрзалізниці" сьогодні курсують за розкладом.

Стало відомо, що внаслідок ранкової атаки зазнав руйнувань й залізничний коледж, про що повідомила депутат Київради Ксенія Семенова у Telegram-каналі.

"На жаль, не обійшла біда і залізничний коледж (донедавна — училище), будівлю якого спорудили в 1900-му році за проектом архітектора Кобєлєва (він також спроектував будівлю вокзалу в Козятині)", — написала Семенова.

Вона наголосила, на тому, що сьогодні, ймовірно, було знищено унікальну "родзинку" цього закладу — вітраж, який знаходиться на основному сходовому майданчику головного корпусу навчального закладу.

"З особливих архітектурних родзинок також хочу відмітити вітраж на фото, який знаходиться на основному сходовому майданчику головного корпусу навчального закладу і ймовірно знищений руснею сьогодні", — зауважила депутат.

Нагадаємо, ракетний обстріл, що стався вранці 23 січня, пошкодив електромережі у Дніпропетровській та Харківській областях. Однак, попри високе енергоспоживання, дефіциту електроенергії не очікується.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 12:47