Знамените фото з Маріуполя. Джерело: inatagram evgenymaloletka

"Не дивилася, але засуджую": породілля, яка перейшла на бік Росії, назвала фільм "20 днів у Маріуполі" "фейком"

Породілля з Маріуполя Маріанна Вишемирська, яка чекала на дитину 9 березня, коли окупанти розбомбили дитячу лікарню, прокоментувала фільм "20 днів у Маріуполі". Українка, яка стала на бік Росії, взяла участь у пропагандистському телеефірі.

Вона зізналася, що взагалі не бачила фільм, але не сумнівається, що там показали "змонтовані фейки". До речі телевізійний сюжет пропагандистів називався "Оскар" українській пропаганді".

На телебаченні мешканка Маріуполя, чиї фото свого часу облетіли весь світ (зробила їх команда журналістів-кінематографістів Мстислава Чернова), зазначила, що не мала часу дивитися фільм і церемонію нагородження, бо "займалася важливими справами".

"Ніяк інакше, крім "ярмарок лицемірства", я це назвати не можу. Я навіть не дивилися цей продукт тому, що поки вони монтували фейки, я зі свого боку зайнята глобальними справами", — пафосно заявила Вишемірська.

Проте вже через декілька секунд вона видала іншу причину не дивитися "20 днів у Маріуполі", яка суперечить попередній заяві про "фейки".

"Я і так знаю, що вони там покажуть, бо я там була на момент, коли вони блискавично приїхали знімати після вибуху", — сказала колаборантка.

Тобто вже за другою версією, дивитися стрічку вона не бачить сенсу, адже в ній все висвітлено саме так, як запамʼятала події сама пацієнтка лікарні. До речі, зрадниця також вирішила мовчати, що евакуювати її приїхали українці, а не армія окупантів, яку вона вважає визволителями.

Маріанна Вишемірсьа зараз живе в Москві та активно підтримує диктатора Володимира Путіна.

Нагадаємо, що українська документальна стрічка "20 днів у Маріуполі", режисером якої є Мстислав Чернов, отримав "Оскар 2024" в номінації "Найкращий документальний повнометражний фільм". Це перша кінонагорода для України за весь час проведення премії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.03.2024 17:38