Фото: скріншот

"Не до сентиментів": пропагандистка Симоньян вимагає розбомбити Тбілісі

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян пригрозила Грузії ракетним ударом. Все через протестні акції, які вже кілька днів тривають в Тбілісі.

Про це пропагандистка Маргарита Симоньян пише у своєму Telegram-каналі.

Ввечері 7 березня у центрі Тбілісі почалися масові акції протесту проти прийняття закону про "іноагентів" в парламенті Грузії. Тож Симоньян вважає, що війська РФ можуть вдарити ракетами по центру Тбілісі.

"Не залишилося у них кремленологів, і нікому їм підказати, що, в разі повторення серпня 2008-го, з Грузією ніхто цяцькатися не буде і війська туди посилати не буде, а просто шарахнуть одразу по Тбілісі, особливо не розбираючи", — заявила вона.

Симоньян озвучила три причини для бомбардування грузинської столиці: російським військам наразі "не до сентиментів", в Тбілісі немає Києво-Печерської Лаври, росіяни ніколи не вважали себе "одним народом з грузинами".

"Даремно ось це все затіяли. Пошкодували б гарне місто та його темпераментних мешканців. Якщо вже вони самі себе не шкодують", — заявила пропагандистка.

Нагадаємо, російські пропагандисти опублікували світлини нібито наслідків приходу "українських диверсантів" на територію РФ. За версією російських ЗМІ, "українська ДРГ" встигла замінувати дороги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 10.03.2023 11:05