Наслідки рашистського обстрілу Харкова. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

Недільний обстріл Харкова: з-під завалів витягнули тіло жінки, кількість поранених зросла

У неділю, 15 вересня, російські окупанти атакували керованою авіаційною бомбою житловий будинок у Харкові. Там працюють рятувальники, які витягнули з-під завалів тіло жінки, ще 42 особи поранено.

Про це повідомили міський голова Харкова Ігор Терехов і начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"З-під завалів у будинку, в який сьогодні ворог вдарив КАБом, рятувальники витягнули тіло жінки похилого віку. Тож маємо одну загиблу людину та 42 поранених", — написав Терехов у своїх соціальних мережах.

Він додав, що пожежу, яка спалахнула в багатоповерхівці, загасили, та зазначив, що на місці працюють усі відповідні служби та волонтери.

"На жаль, загинула одна жінка. Рятувальники деблокували її з дев'ятого поверху будинку", — підтвердив інформацію Олег Синєгубов.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації уточнив, що правоохоронці працюють над ідентифікацією тіла.

Раніше президент України Володимир Зеленський відреагував на обстріл у Харкові та вкотре закликав світ допомогти Україні захиститися від російської авіації та КАБів, які щодня забирають життя українців.

"Цей терор може бути зупинений. Але щоб зупинити терор, потрібно зупинити страх перед сильними рішеннями, які об'єктивно потрібні. Цю війну може завершити справедливо тільки рішучість. Саме рішучість найбільш ефективно захищає від терору", — наголосив він.

Нагадаємо, раніше відповідні служби інформували, що внаслідок рашистського обстрілу Харкова є пошкодження цивільної інфраструктури в Немишлянському районі міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.09.2024 22:13