Наслідки рашистського обстрілу Харкова. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

"Зупиніть страх перед сильними рішеннями": Зеленський відреагував на обстріл багатоповерхівки в Харкові (фото)

У неділю, 15 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову, влучили в житловий будинок. Унаслідок рашистської атаки постраждали понад 30 мирних мешканців.

На черговий терористичний обстріл відреагував президент України Володимир Зеленський, який залишив відповідний допис у своїх соціальних мережах.

"Триває рятувальна операція в Харкові. Російський удар авіабомбами. Пошкоджено звичайний житловий будинок, багатоповерхівку. Між дев’ятим і 12 поверхами — пожежа й завали", — зазначив він.

За його словами, на цей час відомо про майже 30 поранених, серед них діти. До порятунку людей залучені всі служби.

"Дякую кожному, хто допомагає. І світ має допомогти захисту від російської військової авіації, від десятків керованих авіабомб, які щодня забирають життя українців. Цей терор може бути зупинений. Але щоб зупинити терор, потрібно зупинити страх перед сильними рішеннями, які об’єктивно потрібні", — наголосив український президент.

Володимир Зеленський підсумував, що цю війну може завершити справедливо тільки рішучість. Саме рішучість найефективніше убезпечує від терору.

Нагадаємо, що президенти України та Сполучених Штатів Америки Володимир Зеленський і Джо Байден обговорять можливість зняття обмежень на використання далекобійних ракет. Це станеться пізніше цього місяця. Про це повідомив радник із національної безпеки президента США Джейк Салліван.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.09.2024 16:56