Фото: Instagram Шелестюка

Непереможний український боксер назвав нардепку Безуглу "потворою": скандальна заява

Заступниця голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла викликає негативні емоції в українського боксера напівсередньої ваги Тараса Шелестюка. Він назвав народну депутатку "потворою".

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Нагадую вам усім, що Мар’яна Безугла — потвора, яка працює по команді Офісу президента. Інакше не розумію, чому вона ще займає свої посади й все ще перебуває в партії "Слуга народу", — написав Шелестюк.

Свій останній бій Шелестюк провів у березні 2022 року. Тоді його поєдинок з Габріелем Маестре завершився внічию.

Конфлікт Безуглої з Залужним

Мар’яна Безугла 26 листопада на своїй сторінці у Facebook написала, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повинен піти у відставку, бо нібито "військове керівництво" не має плану війни на 2024 рік. 

На це відреагував вже колишній представник президента у Верховній Раді, член Комітету парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардеп від фракції "Слуга народу" Федір Веніславський. На його думку, така поведінка Мар’яни Безуглої є неприпустимою, її перебування в Комітеті може становити реальну загрозу національній безпеці.

Нагадаємо, що 27 листопада Мар'яна Безугла знову звинуватила Валерія Залужного — цього разу "у провалі підготовки країни до війни з Росією". Вона наголосила, що президент Володимир Зеленський не відповідав за план оборони країни у 2022 році, адже це прерогатива військових: вони зазначають ризики й будують оборону та наступ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.12.2023 12:58