Фото: ТСН.ua

Неспокійна ніч у Москві: російську столицю атакував безпілотник

У ніч на 7 жовтня було неспокійно у столиці Російської Федерації. Протиповітряна оборона окупаційних військ нібито відбила атаку безпілотника, який летів на Москву.

Про це повідомляють російські пабліки у Telegram. За їхніми даними,  фахівці екстрених служб працюють на місці інциденту.

Зазначається, що у ніч на неділю, 7 жовтня, російська ППО нібито збила безпілотник в Істринському міському окрузі, що летів на Москву. Наголошують, що на місці падіння уламків руйнувань і постраждалих немає.

Водночас у столиці РФ був оголошений план "Килим" — аеропорти Внуково і Шереметьєво тимчасово призупинили роботу. Перенесено щонайменше дев'ять рейсів, ще два скасовано. Крім того, вісім літаків зараз затримують свій виліт у Домодєдово і Шереметьєво.

Нагадаємо, у п'ятницю, 6 жовтня, вдруге за вечір пролунали сирени тривоги в тимчасово окупованому Севастополі. Місцеві повідомляли про нову серію вибухів. Вперше сирени залунали близько 19:00. Після цього було чутно кілька вибухів. За даними місцевих жителів, гучні звуки були чутні у Стрілецькій бухті та ще в кількох районах. Вдруге повітряну тривогу окупанти оголосили близько 23:00.

Раніше повідомлялось, що вночі 6 жовтня у тимчасово окупованому Криму було неспокійно. У Чорному морі окупанти відбивають атаку двох морських дронів. Раніше повідомлялось, що рашисти перекинули 14 кораблів Чорноморського флоту РФ з анексованого Севастополя до Новоросійська Краснодарського краю. Таким чином вони шукають для своїх суден безпечніші місця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2023 07:44