Фото з соцмереж / ілюстративне

Неспокійно в окупованому Бердянську: у місті лунають вибухи

У вівторок ввечері, 29 серпня, декілька вибухів пролунало у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області. Про "бавовну" повідомляють місцеві жителі.

Таку заяву у Telegram зробив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Гаряче у "глибокому тилу". Мешканці поки що окупованого Бердянська повідомляють про потужні вибухи", — написав чиновник.

Варто відзначити, що наразі інформації про причини "бавовни" немає. Також невідомо, в якому саме районі окупованого Бердянська було гучно.

Нагадаємо, речниця Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк заявила, що російські загарбники відступають на тлі прориву українськими військами ворожої лінії оборони у Запорізькій області.

За даними Генштабу ЗСУ, військові Збройних сил України мають успіх поблизу Вербового на Мелітопольському напрямку. Крім того, на Бахмутському напрямку українські бійці продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

Додамо, раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що українські військовослужбовці звільнили Роботине у Запорізькій області та продовжують просуватися далі. Посадовиця наголосила, що українські війська рухаються південно-східніше від Роботиного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.08.2023 22:29