Фото: поліція Дніпропетровської області

Невідомі розстріляли автомобіль у Кривому Розі: подробиці інциденту (фото)

У неділю, 10 березня, невідомі розстріляли автомобіль у Кривому Розі. Правоохоронці встановлюють осіб, які причетні до злочину.

Про це у Facebook повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Згідно з наявною інформацією, в результаті стрілянини з травматичної зброї постраждав чоловік. Його госпіталізували до лікарні. 

"10 березня до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на території Покровського району міста. На місце виїхали поліціянти відділення поліції № 3 Криворізького районного управління поліції", — йдеться у повідомленні.

У Кривому Розі невідомі розстріляли автомобіль 10 березня

Фото: поліція Дніпропетровської області

У поліції зазначили, що відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). 

"Зараз поліціянти з'ясовують всі обставини злочину. Вживаються заходи для встановлення та затримання осіб, причетних до хуліганських дій", — додали у поліції Дніпропетровської області.

Варто зазначити, що 8 лютого у місті Нікополь Дніпропетровської області невідомі особи у військовій формі з автоматичної вогнепальної зброї розстріляли позашляховик "Тойота Ленд Крузер", за кермом якого перебував заступник міського голови. Внаслідок обстрілу сталося загоряння автомобіля, а водій отримав численні проникливі вогнепальні поранення, від яких помер на місці події. 

Раніше у Дніпропетровській області невідомий у балаклаві з автомата розстріляв легковий автомобіль. Внаслідок інциденту водій загинув на місці.

Також у листопаді у Києві сталася стрілянина просто на вулиці, невідомі відкрили вогонь по автомобілеві одного зі столичних адвокатів. Наразі тривають оперативно-розшукові заходи з метою затримання осіб, причетних до цього злочину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.03.2024 19:49