Нічна атака дронами: ЗСУ показали, як приземляли російський БпЛА (відео)

Російські загарбники у ніч на 28 березня випустили по Україні 13 дронів-камікадзе Shahed-136/131, один розвідувальний БпЛА "Гранат-4" та дві керовані авіаційні бомби. Повітряні сили показали кадри знищення однієї з ворожих цілей.

Відповідне відео опублікували у Telegram-каналі ПС ЗСУ. Кадри ліквідації ворожого дрона показали бійці повітряного командування "Центр". Ймовірно, на відео зафіксовано збиття ворожого безпілотника на Київщині.

Військові запевнили, що тримають оборону українського неба вдень і вночі, тому місця ворожим безпілотникам у ньому немає. На відео не вказано, який саме тип БпЛА збили повітряні сили. Також у повідомленні не уточнюється, де і коли було знято кадри, проте, судячи з відео, це сталося над водоймою.

Ще одне відео опублікував голова Коцюбинської селищної ради Київської області Сергій Даніш. На відео видно збиті уламки безпілотника, вирву, що утворилася після падіння та вогонь, який охопив дерева після падіння уламків.

Нагадаємо, у ніч на 28 березня в низці областей України пролунала повітряна тривога. Ворог атакував із півночі та з південно-східного напрямку (Брянська область та східне узбережжя Азовського моря) ударними безпілотниками. Повідомлялося про роботу ППО на Київщині та сході й вибухи в столиці: у Києві, у Святошинському районі, внаслідок вибуху й пожежі постраждала адміністративна будівля. Загоряння вже ліквідували рятувальники. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2023 05:59