Фото ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

Нічна атака по Ніжину: кількість поранених різко зросла

Кількість поранених зросла до 15 осіб через атаку "шахедів" по Ніжину в ніч на 26 липня. Гуртожиток, в який поцілили російські загарбники, непридатний для проживання.

Про це розповів міський голова Ніжина Олександр Кодола, пише "Суспільне". Посадовець наголосив, що зараз влада займається ліквідацією наслідків атаки. 

"Сам будинок сильно постраждав. Займаємось відселенням людей. У гуртожитку проживали переживали люди пенсійного віку. Там було 24 квартири. Будемо забивати двері, вікна. Немає в ньому ні газу, ні води, ні світла. Треба робити капітальний ремонт", — зазначив мер Ніжина.

Кодола також повідомив, що всіх 15 людей одразу доставили до Ніжинської міської лікарні. Станом на 09:30 в лікарні залишається чотири особи.

Варто зазначити, що у ніч на п'ятницю, 26 липня, російські окупанти вдарили ударними дронами-камікадзе типу "Шахед" по місту Ніжин Чернігівської області. Там зафіксовані влучання.

За інформацією Повітряних сил, уночі 26 липня російська армія атакувала територію України балістикою та ударними безпілотниками типу "Шахед". Силами протиповітряної оборони було збито 20 ворожих дронів.

Нагадаємо, уночі 25 липня північний район румунського округу Тулча оголошував повітряну тривогу, пов'язану із можливістю падіння деяких об'єктів з повітряного простору поблизу кордону з Україною.

Згодом у румунському міністерстві закордонних справ підтвердили порушення повітряного простору своєї країни російськими дронами "Шахед" під час нічної атаки України 25 липня. Уламки безпілотників потрапили на територію сусідньої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.07.2024 10:59