Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Нічна атака рашистів по Запоріжжю та Кривому Рогу: є загиблі та поранені

У ніч на вівторок, 27 серпня, російські "шахеди" атакували Запоріжжя. Внаслідок обстрілу загинула людина, двоє осіб отримали поранення. Тим часом у Кривому Розі збільшилася кількість жертв нічної атаки до двох загиблих.

Про це повідомили начальники Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров і начальник військової адміністрації Криворізького району Євген Ситниченко.

"Одна людина загинула, двоє — поранені. Такі наслідки нічної атаки "шахедами" на Запоріжжя", — зазначив Іван Федоров у своїх соцмережах.

За попередніми даними, росіяни завдали сім ударів безпілотниками по території Запоріжжя та Запорізького району.

Іван Федоров поінформував, що загинув чоловік, поранення отримали чоловік і жінка.

"Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені приватні будинки, сталося займання сухої трави на відкритій території", — підсумував начальник Запорізької обласної військової адміністрації.

У Кривому Розі відомо вже про двох загиблих унаслідок дронової атаки російських окупантів.

"Мої співчуття родинам загиблих. За психологічною допомогою звернулося шість людей, з яких двоє дітей. Пошкоджено будинки, магазини, заклад громадського харчування, автотранспорт", — додав Євген Ситниченко.

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул уточнив, що рятувальники відкопали під завалами 43-річну жінку. Це відбулося близько п’ятої години ранку.

"Важка, але жива — лікарі борються за її життя. Всього в результаті рятувальної операції врятовано п’ять осіб. Надано психологічну допомогу 11 людям, з них двоє дітей. Рятувальні роботи тривають. Створено комісії з обстеження руйнувань у прилеглих будинках. Пошкоджено чотири багатоповерхівки, шість магазинів, вісім авто. Наслідки уточнюються", — розповів Вілкул.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти знову атакували Україну ракетами. У Києві пролунала серія потужних вибухів. Також небезпека ворожих цілей була для Кропивницького та Умані (Черкащина).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2024 07:20