Фото: Вікіпедія

Нічна атака "шахедами": уражено енергетичні об'єкти у Дніпропетровській області

Вночі 11 лютого ворожі дрони атакували три енергетичні об'єкти у Дніпропетровській області. Внаслідок обстрілів сталися масштабні пожежі.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За словами голови ОВА, "шахеди" атакували два енергетичні об'єкти у Криворізькому районі та один — у Нікопольському.

У Криворізькому районі один і той же об'єкт атакували двічі на добу.

"Всюди суттєві руйнування. Відбулися пожежі, які пожежники вже заспокоїли. На місцях прильотів працюють відповідні служби — ліквідують наслідки атак. Люди неушкоджені", — повідомили в ОВА.

Нагадаємо, ввечері 10 лютого російські терористи розпочали третю атаку "шахедами" по Україні. Ворожі дрони були зафіксовані у декількох областях України.

Додамо, ввечері 9 лютого розпочався масований ракетний удар РФ по Україні. За даними ЗСУ, до 12:00 10 лютого Росія випустила понад 100 ракет. Вибухи чули у Києві, Харкові, Кривому Розі, Хмельницькому, Вінниці, Івано-Франківську, а також у Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.

У період із 21:50 9 лютого до 12:00 10 лютого РФ випустила 71 крилату ракету та до 35 ракет комплексу С-300. Водночас ворог застосував сім ударних БпЛА типу Shahed.

Президент Володимир Зеленський прокоментував масований ракетний обстріл 10 лютого. Гарант наголосив, що російські ракети на території Молдови та Румунії — це виклик НАТО, колективній безпеці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.02.2023 09:13