Колаж: TrueUA

Нічна атака "шахедів": на Заході України лунали вибухи, працювала ППО

У ніч на п’ятницю, 20 вересня, повітряну тривогу оголошували майже на всій території України. Росія масовано атакувала ударними безпілотниками, працювали сили протиповітряної оборони.

Про це повідомили інформаційні ресурси з різних регіонів України.

Росія розпочала свою атаку ударними дронами пізно ввечері 19 вересня. Поступово повітряна тривога поширилася майже на всю територію України.

Вибухи чули в передмісті Дніпра, у Запоріжжі, у Хмельницькій області та в Івано-Франківську.

"Увага! Працює протиповітряна оборона! Деталі згодом! Нагадую, не виставляємо фото та відео в мережі — не допомагаємо ворогу!" — написав о 03:17 у своїх соціальних мережах міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Приблизно о п’ятій ранку в інформаційній стрічці з’явилося повідомлення про звук вибуху в Рівному, згодом така ж інформація надійшла з Хмельницького. Раніше про роботу ППО інформували в Київській області. "Шахеди" також фіксували й на території Львівської області. Подробиці наразі немає.

Нагадаємо, що в ніч 19 вересня радіотехнічні війська Повітряних сил виявили та здійснили супровід 46 засобів повітряного нападу противника. Сили оборони збили 42 ударних БпЛА й одну керовану авіаційну ракету.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2024 07:16