Фото: ілюстративне. Джерело: "Мілітарний"

Нічна повітряна атака окупантів: на Київщині двоє людей отримали поранення

У ніч на четвер, 1 серпня, окупанти влаштували повітряну атаку з використанням дронів типу "Шахед". У Київській області внаслідок падіння уламків постраждали дві людини та пошкоджено два приватних будинки.

Як повідомляє на своїй Facebook-сторінці очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, окупанти другу ніч поспіль атакують Київщину ударними дронами.

"На жаль, внаслідок падіння уламків збитих дронів поранено дві людини. Чоловіка та жінку доставлено до лікарні. Їм надається вся необхідна медична допомога", — наголосив Кравченко. 

За його словами, в області працювали сили протиповітряної оборони. Усі ворожі цілі збиті, влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає.

"Станом на 8:00 вже є інформація про пошкодження двох приватних будинків в одному з населених пунктів області. В будівлях пошкоджена покрівля, посічені фасади, вибиті вікна та двері. Постраждалим від атаки ворога буде надана вся необхідна допомога", — додає посадовець.

Він наголосив, що наразі на місцях падіння уламків працюють оперативні групи. Збір інформації та фіксація наслідків нічної атаки продовжується.

Нагадаємо, вночі та вранці 31 липня війська країни-агресорки здійснили один із наймасовіших обстрілів України від початку повномасштабного вторгнення. Сили протиповітряної оборони ефектно відбили ворожу атаку знищивши 89 повітряних цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.08.2024 09:47