Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Нічний масований обстріл: скільки ракет знищено над Києвом

Росіяни здійснили черговий масований обстріл України у ніч на 24 червня. Ворог випустив понад 20 ракет над Києвом — усі їх вдалося знищити, однак кілька уламків впали на житловий будинок.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації. Там зауважили, що це вже восьма повітряна атака на столицю за червень.

Під час обстрілу росіяни застосували стратегічні бомбардувальники Ту-95МС, випустивши з району Каспію ракети Х-101/555.

"Силами та засобами ППО, в повітряному просторі навколо Києва було виявлено та знищено понад 20 ракет. Внаслідок падіння уламків в Соломʼянському районі столиці сталося руйнування та займання на кількох поверхах 24-поверхового будинку. Щодо потерпілих — зараз відомо про двох осіб. Одного госпіталізували, іншому надали медичну допомогу на місці. Інформація уточнюється. Усі екстрені служби працюють на місці", — повідомили у КМВА.

Нагадаємо, що цієї ночі також росіяни поцілили по Харкову. Сталося щонайменше три прильоти по Слобідському району ракетами С-300. За даними мера міста Ігоря Терехова, в одному випадку було потрапляння у газову трубу, внаслідок чого виникла пожежа.

Також росіяни обстріляли Дніпро 24 червня. Під ворожим вогнем опинився приватний сектор, внаслідок чого зруйновано кілька будинків. Також відомо про постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.06.2023 05:10