Фото: ДСНС

Нічний обстріл Харкова: з'явилися фото руйнувань

У ніч на 1 серпня російські окупанти обстріляли дронами Харків. Удари прийшлися по Салтівському та Шевченківському районах — рашисти влучили гуртожиток і у спортивний об'єкт. Поранено чоловіка.

У мережі з'явилися фото руйнувань. За даними начальника поліції Харківської області Володимира Тимошко, Російська Федерація випустила по місту сім "шахедів". Зруйновані дві будівлі.

Влучання в гуртожиток

Один з ворожих дронів влучив у будівлю професійно-технічного училища у Салтівському районі. У ДСНС повідомили, що сталась часткова руйнація конструкцій другого і третього поверхів, перекриття та даху. У будівлі, попередньо, не було людей.

Внаслідок влучання сталася пожежа площею близько 200 кв.м, яку вже ліквідували.

Влучання по спортивному об'єкту

На території спортивного об'єкта в Шевченківському районі міста зафіксували три влучання. За даними рятувальників, внаслідок атаки двоповерхову будівлю частково пошкоджено.

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що внаслідок влучання безпілотника по спортивному об'єкту в Шевченківському районі поранено охоронця. Його госпіталізували.

Нагадаємо, у ніч на 31 липня російські загарбники вгатили по Харкову ракетами С-300 з території Бєлгородської області. Внаслідок атаки поранення отримав чоловік. Також у Харкові було влучання по території Новобаварського району, у складські приміщення одного з комерційних підприємств. Внаслідок влучання сталася пожежа на площі 200 м кв.

27 липня російська армія атакувала Харківську область. Ворог завдав удару керованою авіабомбою КАБ-250 по смт Ківшарівка Куп'янського району. Повідомлялося, що були руйнування та загиблі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.08.2023 08:36