Фото: ДСНС

Пошкодження адмінбудівлі й пожежа в будинку: фото наслідків нічної атаки на Київ та область

У ніч на 2 серпня Росія атакувала Київ дронами-камікадзе. Групи безпілотників заходили у повітряний простір столиці одночасно із кількох напрямків — усього було близько 10 БпЛА типу Shahed. Сили протиповітряної оборони України знищили всі повітряні, які Росія випустила по Києву, однак їхні уламки спричинили пошкодження.

Державна служба з надзвичайних ситуацій показала наслідки падіння уламків ворожих дронів. Попередньо, їх зафіксовано у Солом’янському районі міста. 

Відтак, пошкоджено фасад адміністративної будівлі з дев'ятого по одинадцятий поверх. На місці обстрілу рятувальники обстежили пошкоджену будівлю. Пожежі не виникло. Постраждалих немає.

Відомо також, що у Києві через падіння уламків у Святошинському районі горіло дерево. Водночас у Голосіївському районі частини дрона впали на дитячий майданчик. В іншому місці району відбулося загоряння нежитлового приміщення.

Наслідки обстрілу дронами Київщини

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що внаслідок атаки ворожих дронів на регіон спалахнула пожежа у приватному будинку.

"Цієї ночі під час нічного обстрілу столичного регіону загорівся приватний будинок в одній із громад області. Пожежу оперативно ліквідували", — написав він у Telegram.

Нєбитов зазначив, що власниця будинку, почувши сигнал повітряної тривоги, своєчасно пройшла в укриття, тож ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що цієї ночі ворог також атакував Одеську область. Зокрема, після ворожих ударів на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виниклі пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють всі відповідні служби. Дані про постраждалих не надходили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 02.08.2023 08:39