Фото: Telegram-канал Олега Синєгубова

Нічний ракетний удар по центру Харкова: який вигляд має місто зараз (фото, відео)

Пізно ввечері у вівторок, 23 січня, російські війська завдали ракетного удару по Харкову. Ця атака на місто стала вже третьою за добу. Під час нічної атаки ворог поцілив у центр міста, обравши за мішень житлову забудову та будівлю наукового закладу.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Харківській області та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram-каналі.

Зазначається, що близько 22:00 росіяни втретє за добу обстріляли Київський район міста Харків. Також виявлене влучання у Холодногірському районі. 

"Попередньо, вдарили ракетами С-300 з території Бєлгородської області. Пошкоджені житлові будинки, цивільна інфраструктура, наукова установа", повідомляє прес-служба поліції.

На місці події працюють криміналісти, вибухотехніки, слідчо-оперативна група. Проводиться розбір завалів, слідчі документують наслідки обстрілу.

Своєю чергою голова Харківської ОВА повідомив, що внаслідок вечірнього удару постраждали дев'ятеро людей, з них одна дитина чотирирічна дівчинка, їй надали допомогу на місці. Крім того, госпіталізовано четверо людей  два чоловіки та дві жінки. Їх стан середній.

"Наслідки чергового російського терору. Центральна частина міста Харків. Постраждали 9 людей, серед них 4-річна дитина. Зруйнована наукова установа, ракета С-300 влучила просто в дах будівлі. Пошкоджені житлові будинки, офісні приміщення, кафе, аптеки та інша виключно цивільна інфраструктура", зазначив Синєгубов у дописі.

Нагадаємо, зранку 23 січня російські окупанти обстріляли Харків. Унаслідок атаки загинули дві жінки, багато поранених, є руйнування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.01.2024 10:48