Наслідки обстрілу Харкова. Фото зі соцмереж

Рашисти обстріляли Харків: під завалами можуть бути люди, в передмісті пожежа на газопроводі (фото, відео)

Унаслідок обстрілу Харкова й області у вівторок, 23 січня, Київський район міста залишився без світла та частково води. Крім того, в передмісті Харкова горить газопровід, серед поранених — діти.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

"Унаслідок ранкового обстрілу маємо повну руйнацію підʼїзду багатоквартирного будинку. Зараз рятівники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей", — зазначив він.

За його словами, також в одній з найпостраждаліших частин Київського району немає світла, частково води. Міський голова запевнив, що відповідні служби працюють над усуненням наслідків ворожих обстрілів.

Окрім того, чотири влучання відбулися в передмісті Харкова. Пошкоджено житлові будинки в приватному секторі. Там осколкові поранення отримали діти, постраждала одна жінка. В іншому районі Харкова обстріли загарбників зруйнували санаторну школу для хворих дітей.

Одна з ракет поцілила в газопровід. На місцях працюють всі служби. Також ворог обстріляв оздоровчий табір в Балаклії. Попередньо — двома ракетами С-300.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги в Києві та Харкові у вівторок, 23 січня, прогриміли вибухи. Так само гучно було і в Київській області. За інформацією влади, працюють сили протиповітряної оборони. Зокрема, мешканці Києва чули серію потужних вибухів о 07:16.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 08:14